Novinky,  TIPY ZDRAVÍ

ČEZ Lipno Sport Festival se blíží!

Největší oslava sportu na jihu Čech vypukne už tento pátek. Účast přislíbily jak sportovní hvězdy ověnčené cennými kovy, tak hvězdy hudební scény. Na podrobnosti jsme se ptali jedné z organizátorek festivalu Kateřiny Neumannové.

Víme, že Lipno Sport Festival je vaše oblíbená akce. Čím je vám tento festival blízký?

Stále jsem u zrodu myšlenky této akce a všech deset uplynulých ročníku se aktivně spolupodílím na organizaci akce. Mým hlavním úkolem je zajistit prostředky na organizaci a jednání se strategickými partnery festivalu.

Je letošní ročník něčím výjimečný? Povede se vám překvapit návštěvníky nějakou novinkou?

Ano, letošní ročník by měl být největší a hlavní novinkou je cyklistický závod spojený s vyjížďkou na všech druzích kol „ČEZ Kolem Lipna“, který se uskuteční 20.8. Na našem webu lipnosportfestival.cz si ale ten svůj sport najde určitě každý, výběr je velmi široký.

ČEZ Lipno Sport Festival je především oslavou pohybu a sportu. Během jedenácti dnů si můžete na workshopech na Lipně vyzkoušet populární i méně známé sporty pod dohledem a vedením profesionálů. Jestli nemáte tušení, co znamená parkour, kiteboarding nebo biketrial, rozhodně vyrazte na Lipno!

Budou mít možnost se s vámi návštěvníci festivalu setkat? Kdy a kde?

Samozřejmě. Na festivalu budu celou dobu, buď v roli organizátora nebo i jako účastník sportovních aktivit.

Víte už, které další sportovní osobnosti na festival zavítají?

Měla by jich být celá řada. Volejbalisté ČEZ VK Karlovarsko, Bára Strýcová, Katka Emons, Ondra Synek, Jiří Ježek, Jaroslav Kulhavý, Václav Chalupa a účast slíbil i Jaromír Jágr. Tak jsem moc zvědavá a těším se na všechny.

Text: redakce Zdraví, foto archiv časopisu







Koupit časopis