TIPY ZDRAVÍ

Tip na víkend

Vydáte-li se na výlet na jižní Moravu, nevynechte Ladnou. A zůstaňte zde nejméně celý víkend!

Ladnou by neměli vynechat zejména příznivci pěší turistiky a cykloturistiky, protože je to ideální místo pro vstup do Lednicko-valtického areálu, kulturní památky v seznamu UNESCO. Obec leží severním směrem nedaleko města Břeclav a jihovýchodním směrem od města Podivín. Rozkládá na se na levém břehu řeky Dyje a západním směrem od obce se rozprostírají lužní lesy přírodního parku Niva Dyje.

Kde se ubytovat

Na samém okraji vesničky Ladná, se schovávají apartmány stejného jména. I přesto, že leží na Jižní Moravě, jakmile za sebou zavřete branku, ocitnete se uprostřed přímořského resortu, obklopeni moderním stylem, palmami a prázdninovou pohodou.


Klidná poloha a soukromí apartmánů vám zajistí, že nebudete nikým při svém pobytu rušeni a zároveň budete mít po ruce všechny krásy a
památky Jižní Moravy.

V létě si užijete u bazénu, který se večer mění v příjemnou osvětlenou dominantu celého prostoru. Na podzim či v zimě je to zde ráj pro vyznavače vířivek a saunování. A protože Apartmány Ladná jsou na Jihu Moravy, skvělé víno nebo podzimní burčák je zde samozřejmostí!



Ať už máte rádi cyklistiku nebo jiné sportovní aktivity, kterých je v okolí nesčetně, nadstandardní wellness zázemí vám dobije energii po každém dni plném poznání a radosti.

Text a foto: redakce Zdraví







Koupit časopis